Ehrno udbyder et betydeligt produktprogram til emballering af ost, smør og margarine.
Vores emballageløsninger til emballering af ost markedsføres under navnet Cheeseflex®. Disse er kendetegnet ved en optimal kørselseffektivitet på vores kunders pakkeanlæg, samtidig med at modningen af skimmelosten foregår som ønsket i laminatet. Ehrno kan levere løsninger til skimmelost med forskelligt vandindhold og dermed forskellige krav til diffusion af vand og ilt. Løsningerne er i hvert enkelt tilfælde tilpasset det enkelte produkt og vores kunders øvrige behov og ønsker. I dag er Ehrno leverandør til en række betydelige producenter af skimmelost i Europa, og vi arbejder løbende på forbedring af eksisterende laminater og udvikling af nye.
Til emballering af smør og margarine udbydes ligeledes et omfattende produktprogram. Smør og margarine har et højt fedtindhold og kræver derfor specielle egenskaber, som kan sikre at produktet uanset forskellig påvirkning har den ønskede kvalitet. Ofte bliver disse produkter frosset ned og varmet op i flere omgange inden de bliver konsumeret, og denne påvirkning skal laminatet kunne klare. Derudover stilles der betydelige krav til høj effektivitet i pakkeprocessen. Dette gælder uanset om produkterne pakkes i flydende eller fast form. Vores produkter til denne produktkategori har navnet Butterflex® og vi tilbyder både enkeltlags og flerlagsfolier.
Gennem et løbende produktudviklingsforløb bliver vores emballageløsninger til ost, smør og margarine løbende forbedret. Dette sker i et tæt samarbejde med vores kunder, således at vi sikrer den bedst mulige totaløkonomi.